Als food lovin' criminal kook ik het liefst met lokaal geteelde ingrediënten, zoveel mogelijk vrij van pesticiden en additieven. Ik werk samen met enkele lokale boeren en ondernemers die met veel liefde en geduld hun groenten, kruiden en fruit, graan, koffie,... grootbrengen op een veld vol diversiteit. Met respect voor de naakte smaak van hun oogst, creëer ik dan mijn typische gerechtjes en dranken, vol smaakgenot en lekkere verrassingen.

 

Mijn reeds 25-jarige liefde voor Shiatsu sijpelt door in mijn kookstijl: de 5 elementen aarde, metaal, water, hout en vuur zijn gelinkt aan een heel eigen karakter en smaak. Zoet, scherp, zout, zuur en bitter; ze dragen allen bij tot een volwaardige smaaksensatie en de daaraan verbonden ervaring van lekker, voedzaam, uitgebalanceerd en voldoende gegeten te hebben.

 

Daarnaast zoek ik constant naar een evenwicht in prijs en kwaliteit, met voor ieder wat wils.

 

De band met m'n klanten is heel belangrijk voor me. Elke klant stimuleert me om nog beter te doen! Daarom wil ik ook aan jou vragen welke gerechten jouw smaakpapillen blij maken en je kook-job lichter. Zend gerust inspiratie en feedback naar breathe.n.eat@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now